konkurence

Přejděte od konkurence a získejte za každý mikrojob 50,- Kč

Podmínky akce „přecházím od konkurence“:

Akce je časově omezená a musí být splněné všechny podmínky nerozdílně.

Akce trvá od 10.10 2019  do 11.11 2019 23:59 hodin

  1. Vložený mikrojob musí odpovídat zadání u konkurence. (základ mikrojobu je nutný není možné jeden mikrojob rozdělit na x dalších, možné balíčky navíc u nás nejsou směrodatné. Upravte si mikrojob tak, jak vám vyhovuje)
  2. Vložený mikrojob musí být nejméně o 10% levnější (pokud u konkurence prodáváte mikrojob za 150,- a strhnou vám provizi 33% vaše suma kterou obdržíte je 100 ,- Kč po odečtení provize. Cena musí být nižší o 10% tedy 135,- Kč. I po našem odečtení provize v 1 levelu obdržíte vždy více a to 108,- Kč v posledním levelu pak 115,- Kč. Tedy i za nižší cenu mikrojobu vždy dostanete větší výdělek)
  3. Do popisu mikrojobu je nutné vložit navíc i přímo URL adresu jobu u konkurence (slouží pouze pro kontrolu a po schválení bude z obsahu vymazaná)
  4. Počet vložených mikrojobů není omezený (Vždy ale platí podmínka, že mikrojob musí být na konkurenčním serveru a musí být levnější)
  5. Mikrojoby musí mít u konkurence historii ( nově vložený mikrojob u konkurence jen za účelem získání odměny nebude uplatněný)
  6. Výplata odměny (je omezená výplatním minimem a jeho dosažením. Odměna bude vyplacená nejdříve po 60ti dnech od publikování posledního mikrojobu a setrvání na mikrojoby.cz. Pokud v průběhu budete mít své prodeje, odměnu vyplatíme bez omezení)

10.10 2019




Tags
No tags
Share

Related articles

No posts.