mikrojoby

Upgrade mikrojoby nezaznamenal žádný problém. Co je nové?

Dobrý den přátelé,

včera proběhl dost obsáhlý upgrade systému, který přinesl několik novinek jak vzhledem tak funkčností. Plánovaná odstávka byla od 21.00 do 07.00 hodiny, ale podařilo se vše udělat zhruba během dvou hodin. Děkujeme za vaši trpělivost.

Náš nový a obnovený vzhled mikrojobů a jejich nabídku více připomíná oblíbenou zahraniční platformu. Odznaky prodejců budou v textové formě.

Změnil se poměr hodnocení jednotlivých mikroslužeb. Nově tak prodejce, který prodal méně jak tři mikrojoby bude mít hodnocení neutrální. Po prodeji více jak tři mikrojobů se zobrazí i číselné hodnocení kvality služby. Tady ještě není úplně jasno, zatím to ponecháme v této fázi. Pro nás je kvalita dodané služby důležitá a to nejde hodnotit po jednom prodeji.

Dále bude mít prodejce možnost reagovat na konkrétní zakázku. Pokud jej poptávající osloví zprávou ohledně konkrétního mikrojobu, bude to uvedené hned u zpráv o jaky mikrojob se jedná a prodejce tak nemusí žádat o další informace.

zpravy

Přidáváme funkci lokalizace, prodejce tak bude moci vložit svou adresu a kupující uvidí jak daleko se prodejce nachází pro další obchod. Lokalizace je důležitá zejména pro veliké zakázky, kdy je nutná osobní spolupráce.

Affil program funguje i nadále. Prodejci tak mají možnost nabízet své mikrojoby za minimální provizi a ještě na tom vydělat. Uvedeme příklad:

Prodejce nabídne pomoci vygenerovaného kódu ve svém affil účtu svůj mikrojob. Cena mikrojobu (pro lepší propočet) je 1000,- Kč.

  • Cena mikrojobu: 1000,- Kč
  • Provize za návštěvu stránek: 1,- Kč
  • Provize za nákup mikrojobu: 10% z ceny mikrojobu 100,- Kč
  • Provize za registraci referr partnera: 10,- Kč
  • Provize za případnou publikaci mikrojobu referr partnera: 10,- Kč
  • Provize za prodej nebo nákup referr partnera: 5% z ceny mikrojobu

 

Funkcí a vylepšení je ještě více, nicméně jedná se většinou o technické řešení. Všechny mikrojoby budou postupně opatřené SEO popisem na kterém spolupracuje externí firma. Od 1.března budeme pravidelně dělat slevy (na prodejce slevy nebudou mít žádný vliv) a rozesílat pravidelné psaní na email. Od 1.3 taky začne masívní reklamní kampaň do které náš partner vložil svou duši 🙂 Tak nám držte palce 🙂

Teď několik málo čísel. Prodeje a nákupy za měsíc leden jsou o 21% nižší, než náš rekord z měsíce říjen 2019. Dalo se to očekávat, po vánocích má každý zcela jiné starosti, než nakupovat mikrojoby. Nicméně se počet registrovaných uživatelů zvýšil o celých 11% za poslední měsíc a roste tak pravidelně. Objem přenesených zpráv mezi prodejci a kupujícími byl za poslední měsíc rekordní.

Doufám, že se vám nový vzhled bude líbit, přeji vám spokojené klienty a co nejvíce prodaných mikrojobů.

Za mikrojoby.cz Roman

 

 

 

Tags
No tags
Share

Related articles

No posts.